Sponsoren

 Webduim __________

Webduim is gespecialiseerd in het bouwen van websites, online webshops en nog veel meer.

Webduim helpt mij met het creëren van mijn website, waarmee ik sponsoren interesseer om mij te steunen in mijn tennis carrière!

Webduim

Wilson tennis Nederland __________

Wilson tennis Nederland verzorgt mijn materialen om goed te kunnen presteren op de baan.

Wilson is the #1 in tennis!

wilson tennis Nederland

Sneltestcentrum Uithoorn __________

Sneltest centrum Uithoorn maakt het mogelijk voor mij om buitenlandse landen te kunnen betreden voor toernooien door middel van PCR testen en snel testen.

Wilt u zich laten testen op het Corona virus? Bij ons kunt u terecht voor een sneltest. Binnen 15 tot 30 minuten is de uitslag bekend. Wij sturen u de uitslag uiterlijk binnen 60 minuten via e-mail toe. U kunt bij ons ook terecht voor een (Spoed) PCR -Test t.b.v. een reisverklaring naar het buitenland of t.b.v. een CT-waarde meting.

Admiraal Tromplaan, 1421 XX Uithoorn

Sneltest centrum Uithoorn

Chinese Arts __________

Chinese Arts helpt mij met het herstellen van mijn lichaam. Als topsporter moet je 100% kunnen presteren. Chinese Arts is gespecialiseerd in de Chinese Geneeskunde en staan bekend om hun vriendelijke en professionele werkwijze.

chinese-arts

Van Luijn Investment BV __________

Van Luijn Investment BV is een bedrijf dat investeert in vastgoed, bedrijven, startups en maatschappelijke onderwerpen in Nederland. Het ondersteunen van personen met een bijzondere missie vallen daar ook onder. De drive, ambitie en persoonlijkheid van James is bijzonder. Hij heeft een duidelijk doel om de top van de tenniswereld te bereiken. Als ex-topsporter steun ik hem graag om zijn droom te verwezenlijken.

(logo)

Van Luijn

Investment BV         

The Indian Maharadja __________

The Indian Maharadja is een Nederlandse tennis merk, opgericht in Amsterdam in 2009. De merkbeleving is gebaseerd op ‘East meets West’; geïnspireerd door oosterse mystiek en westerse eigentijdse designs.

The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door als sportmerk te staan voor hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs.

In korte tijd is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste tennismerken.

Naast tenniskleding is er een ruim assortiment accessoires, protectie, tassen en sportkleding van topkwaliteit.